Škrat Vodo ruzakŠkratov nahrbtnik

V nahrbtniku lahko dobiš škratove dobrote

Poglej v škratov nahrbtnik >>>

Prva Stric Emoto

Stric Emoto

Stric iz Japonske, ime mu je Masaru Emoto, je moj najboljši prijatelj. Napisal je nekaj knjig o vodi, najljubša pa mi je tista s platnico polno vode in kamnom na sredini, imenuje se "Sporočilo vode".

Napisal pa je tudi knjigo "Sporočilo vode in vesolja", ki jo otroci osnovnih in srednjih šol že berejo za domače branje, ter bralno značko.

Pred nami je steklenica vode, postavimo jo poleg zvočnika, zavrtimo glasbo, recimo da tole pesmico; "Enkrat je bil en majhen škrat" in jo pustimo igrati vodi, da jo ta nekaj časa posluša. Nato iz steklenice vzamemo kapljico in jo zamrznemo v zamrzovalni skrinji pri minus 5 stopinj celzija. Tako se kapljica preoblikuje v kristal podoben zimski snežinki, podobni kot smo jih izrezovali v vrtcih. Nato, prelep kristal fotografiramo z posebnim mikroskopom, in fotografijo te snežinke shranimo v album Vodnih kristalov.

Kot sem rekel ima stric Emoto in njegovi sodelavci album z prek deset tisoč fotografijami kristalov, ki so poslušali različne glasbe celega sveta, na steklenice so bile prilimane besede kot so; hvala, prosim, slabo mi je, grdo je , lepo je, rad te imam, ter besedi ljubezen in hvaležnost in mnogo drugih. Steklenice vode so čez noč celo položili na različne fotografije, kot so: fotografija češnjevega cveta, Adolfa Hitlejra, Mati Tereze, Himalaje, narisanega srca, sonca, itn, .

Vodno videoteko in galerijo pa je prijatelj ustvaril na tem mestu. KLIK

Poglejte dragi vsi. Fotografije so tukaj. Vidimo kako različni so vodni kristali. Lepi so tisti katerih voda je bila v bližini naravnih, ljubečih, hvaležnih in iskrenih virov vibracij.
Veste voda shranjuje prav vse, tako kot računalnik, ko pritisnemo tipko shrani.

Takole enostavno, Škrat Vodo sem iz vode, nosim deset kilogramov, od tega je kar 7 kilogramov vode. Imam pa tako kot vsi vi tudi tretje uho, ki ves čas posluša misli. Mojih sedem vode shranjuje vse moje misli, shranjuje vse kar poslušam, shranjuje vse kar gledam, shrani vse kar pojem in popijem, shranjuje vse kar govorim, vse s katerimi se družim in še in še. Huuu ta pa je res Kraljica Voda. Komaj čakam, da bom videl kako zgleda moj kristal vode, nastal bo kar iz kapljice znoja.

Vsak dan verjamem, kako sem srečen, ker živim v tako lepem okolju narave in z deteljico v ustih, ter najboljšo vodo v želodčku in gozdnimi jagodami za kosilo.

To knjigo nosim vedno s seboj, ima sto strani, lahko se bere in je zelo zanimiva in modra :)

 

 

To je krasen primer. Bili sta dve steklenici, na eni je pisalo UPANJE na drugi pa TI BEDAK.

Poglejmo razliko v lepoti in simetričnosti kristalov :)

 

Iz tega kratkega filma sem se veliko naučil. Poglejte ga še vi.

 Na vrh

Najdi me na: Škrat Vodo Facebook Škrat Vodo Škrat Vodo ali mi piši na: Škrat Vodo

Copyright © Škrat Vodo. Vse pravice pridržane.

Izvedba MojWeb