Škrat Vodo ruzakŠkratov nahrbtnik

V nahrbtniku lahko dobiš škratove dobrote

Poglej v škratov nahrbtnik >>>

Prva Čarobna voda

Čarobna voda

Spoznajmo Eko Vilo in škrata Voda, ki sta glavna junaka in pripovedovalca v knjigi ČAROBNA VODA.

 

carobna voda

 

Kaj več o vodni pravljici izvedite na www.carobnavoda.com.

O otroški kot tudi odrasli knjigi sta spremni tekst zapisala tudi razgledana človeka Anton Komat, svobodni raziskovalec, pisec, scenarist, publicist, naravovarstvenik, med drugim tudi avtor številnih prispevkov in projektov o vodi, naj naštejem le nekatere: Slovenske vode v kozarcu, Voda, Slovenski vodni krog, Vse poti vodijo k vodi in še številnih drugih prispevkov.

&

Peter Firbas, univ. dipl. biol., zasebni raziskovalec, strokovnjak s področja analiziranja kakovosti vode v Sloveniji. Avtor številnih strokovnih knjig in priročnikov o vodi Kemizacija okolja in citogenetske poškodbe, Kako zdrava je voda, Mura, Allium metoda: relevantna indikativna metoda za ugotavljanje ksenobiotikov v okoljskih vzorcih in še številne druge.

 

Avtorica Čarobne Vode je Jerneja Pavček mama, ustvarjalka, že vrsto let aktivna sodelavka spletnega portala za nosečnice, starše in otroke ringaraja.net.

Ureja in vodi rubriko Eko družina, piše prispevke z ekološko vsebino in recenzije knjig v reviji Eko knjiga. Ozavešča na področju zdravega prehranjevanja, žive vode, uporabe ekoloških izdelkov.

Sodeluje z vrtci in šolami v okolici pri izvedbi projektov povezanih z raziskovanjem vode, ekologijo, zvokom, naravnejšim načinom življenja.

Je prostovoljka v društvu Medved Zdravko. Že vrsto let snuje lik Eko Vila.

Pred kratkim je v samozaložbi izdala otroško slikanico o Eko Vili z naslovom Čarobna voda.

 

. . . se vidimo v knjigi :)

 

čarobna voda

Na vrh

Najdi me na: Škrat Vodo Facebook Škrat Vodo Škrat Vodo ali mi piši na: Škrat Vodo

Copyright © Škrat Vodo. Vse pravice pridržane.

Izvedba MojWeb