Škrat Vodo ruzakŠkratov nahrbtnik

V nahrbtniku lahko dobiš škratove dobrote

Poglej v škratov nahrbtnik >>>

Prva Nahrbtnik
Kvalitetna voda je najbolj krepilna od vseh pijač in nima nobenih stranskih učinkov.

Škratov nahrbtnik


1.)

Škrat Vodo nalepka ®


"Škrat Vodo nalepka":

- nam pomaga narediti boljšo vodo in storiti nekaj za naravo.

Voda, ki priteče kar iz cevi v kuhinji zna biti boljša od vode iz plastenk ter velikokrat tudi kvalitetnejša.

"Škrat Vodo nalepka" nosi zgodbo; Vodo-vi očesi sta polni sijaja informacij besed: hvala in rad te imam.  Za ozadje sem izbral ravno tako kristal vode, ki je poslušala besedi ;ljubezen in hvaležnost (v drugi pojavni obliki). Sonce v krogu, kot večni potencial in moja zgodba - Škrat Vodo "zgodba" oz. moj življenjepis  - "cv" pa sta pika na i pri sporočilnosti nalepke.

Najdite si svojo steklenico lahko je tudi FLAŠKA in nanjo nalimajte "Škrat Vodo nalepko", nato napolnite vodo kjerkoli (vir), počakajte od 3 do 5 minut in vaša voda bo izboljšana.

Tisti, ki imate izostren okus boste to zaznali tudi preko njega. Voda iz steklenic in kozarcev z mojo in vašo "Škrat Vodo nalepko" ustvari vodo kot tudi hrano bolj živo in volnejšo, torej podobno tisti iz naravnih izvirov. Tudi Viktor Šaubergar je rekel, da je voda iz izvirov najboljša voda za vse nas iz flore in favne.

Naredite poizkus. Položite nalepko na mizo, nanjo postavite mini kozarec z vodo, vanjo vstavite čebulico, enako pa naredite z drugim kozarcem, ki je brez "Škrat Vodo nalepke". Razlika v rasti obeh bo očitna že po nekaj tednih.

Voda, ki pride v stik z mano postane bolj mehka in prijetna, tako lažje preide v naše celice skozi njeno oblekico, ki ji rečemo membrana, tako nas voda notranje osveži, hidrira in oživi, manj bomo žejni in utrujeni. Z pridnim pitjem vode, "približno" 2l. kvalitetne vode na dan, pa postanemo tudi bolj odporni na vsakdanje štrikarije in z več energije pripravljeni na tedenske kvačkarije.

Kolikor poštnih znamk (eno, dve, tri, ali več ...) boste poslali v kuverti (ul.Marka Šlajmerja 33,1000 Lj.,Škrat Vodo), toliko nalepk dobite nazaj.

Prosim ne pozabite pripisati svojega naslova, dodati risbe oz. vašega izdelka, pa tudi kakšne misli o Vodi. Kot veste, vaše umetnine zbiram in to je moj kot naš glavni moto. Iz teh izdelkov (risb, besed, ...) bomo ustvarili knjigo.

Kot avtorji knjige bomo prav vsi jasno podpisani v njej, če se boste kot posameznik seveda strinjali. Naslov knjige pa mislim, da bo "Škrat Vodo in vsi o Vodi". Ustvarili bomo še kaj in tako širili "sporočilo vode, ljubezni in hvaležnosti".

Huuuu Huuuu Huuuu Juhuu !!!

 

:)

Hvala.


2.)

Škrat Vodo za vsepovsod ®.

Mehak luškan in vitalen. Izdelala "Rada sem Katarina®". Popolnoma ročno in unikatno vsak zase sešit in pobarvan. Lahko ga peremo. Velikost, naravna, 51cm. Naročilo 35 eur cekinov.

3.)

Masaru Emoto


V eni knjigi zbrano o tem kar govori Škrat Vodo internetna stran, o tem kako ustvarjam-o in o tem kaj živim-o. Vse na 100 straneh in pod to platnico. Rečem-o ji leksikon tudi enciklopedija dosedanje zgodovine znanj in modrosti človeštva primerna za vse starosti in nazore. Esenca in izbor teorij življenja do te mere, da jo je mogoče in celo bolje označiti kot knjigo, ki se zavihti tudi tam, na "prestol modroknjig", naravnost v roke Vili, ki jo nato prebere vsem mogočnim drevesom, ti pa kot z zvočniki prek listov to podajo vetru, ki besede poneso v naša ušesa.

Masaru Emoto: Sporočilo vode in vesolja /Prevod: Neva Demšar / ISBN: 978-961-6468-589 / Zbirka: Prestop / Založba:VBZ Ljubljana / Leto izdaje:2010 / Vezava: trda / Format: 13 x 19 cm / Obseg: 105 strani. Lahkotno branje.

Sporočilo vode in vesolja.

Masaru Emoto se že 15 let ukvarja z raziskovanjem vode. S posebno tehniko fotografiranja vodnih kristalov je prišel do zaključka, da ima voda resnično sposobnost shranjevanja in prenašanja informacij, voda v vsaki situaciji „posrka" posredovano informacijo in se odzove nanjo s tvorbo ustreznega kristala. Dokaz za to so fotografije kristalov.

S prijateljem sva za hišo, ki ureja to knjigo, napisala takole:

»Vse se oplemeniti in poglobi, postane bistveno. Pričela sva igrati vodi. Predstavljajte si ... vstopi dvajset ljudi, skupaj v svojih telesih - nezavedajoč,  prinesejo v prostor vsaj osemsto litrov vode.
Avtor "novodobne biblije" (tako ji rečeva od prvega trenutka, ko je izšla) in "resničen" človek dr. Masaru Emoto pa nas v delu navdihne: »Verjetno se tudi vi sprašujete, zakaj voda, ki je bila izpostavljena besedama ljubezen in hvaležnost, tvori najlepši kristal.«

"Voda posluša.
Voda ima spomin.
Igrati vodi je pot.«

V zameno za 15 eur cekinov želim prejeti knjigo Sporočilo vode in vesolja.

 


 

4.) izšla je knjiga ČAROBNA VODA, kliknimo na slikico, zagrabimo knjigo in ugotovimo kaj nam imata za povedati Eko Vila in Škrat Vodo o vodi, naravi in ekologiji.


 

 

 

 

 

 

 


Na vrh

Najdi me na: Škrat Vodo Facebook Škrat Vodo Škrat Vodo ali mi piši na: Škrat Vodo

Copyright © Škrat Vodo. Vse pravice pridržane.

Izvedba MojWeb